Sylvie Froyen

Sylvie Froyen, oprichtster van 2Bstrong, Fit & Healthy in 2013


Steeds op zoek naar het beste van verschillende werelden heb ik heel veel zelf uitgetest, dit in combinatie met studies, opleidingen en zelfkennis. Ik ben lange tijd partner geweest van WW als zelfstandige HealthCoach maar besloot in 2019 een andere weg op te wandelen, gericht op koolhydraatbeperking, vrouwen in de overgang, vrouwen die te kampen hebben met o.a fibromyalgie, reuma, overgewicht, stress, ... 

Deze groep wil ik graag met de nodige coaching en advies steunen in hun weg naar gezonder ouder worden ! 

Voor mij is een koolhydraatbewuste leefstijl al jaar en dag een gewoonte zonder diëten.
Ondanks dat ik in de overgang zit en te kampen heb met Reuma, Fibro en nog andere lichamelijke ongemakken hou ik mijn gewicht stabiel. 
Tientallen mensen heb ik reeds kunnen helpen en dat maakt mij gelukkig ! Hier sta ik voor op en dit is het liefste wat ik doe. 

Zelf blijf ik mij ontplooien en specialiseren in deze richting om als Voedingsdeskundige een Sterk plan aan te bieden voor lichaam en geest - 2Bstrong® 


Behaalde certificaten - Diploma's 
-
Powerwalk-trainer met Licentie 2021
- Voeding en Overgang 2021 
- Orthomoleculaire Voedingsleer 2020 
- certificaten als coach bij WW

- BeweegCoach 2016 (Bewegen met Fibromyalgie)
- Voedinsdeskundige 2013
- Life Coach 2014
- NLP - Provocatieve Coaching 2004

’Mijn passie is jou motiveren, inspireren en       
activeren naar een gezondere leefstijl.'

 Wie is Sylvie als persoontje ?
Ik ben 47j, een ondernemend dametje, mama van 2 zonen (25 & 27) die hun eigen gezellige nest aan het bouwen zijn. Getrouwd met Steven en er een mooie plusdochter en pluszoon (23 & 27)  bijgekregen. De kinderen staan allen op eigen pootjes maar in ons huis woont er een gezellige familie poes al 9j (vader - moeder en 3 kiddies ) waar ik met veel liefde voor zorg. 

Naast het boekhoudkundige werk dat ik uitvoer als rechterhand in mijn man zijn bouwbedrijf  is mijn echte passie al meer dan 20jaar -> Voeding en gezondheid, er is geen job ter wereld die ik liever zou doen dan deze.  Dat is waar ik elke dag voor uit mijn bed spring (ook voor mijn bulletproof koffie maar goed :-p ).

Steeds opnieuw jezelf motiveren, activeren en inspireren .. het is een aangeleerde leefstijl die ik graag doorgeef aan jou !

Het is niet alleen gewicht verliezen wat belangrijk is, al draag ik >25 kilo minder met mij mee sedert 2000 ... Toch is het 'je goed in je vel voelen' het allerbelangrijkste en dit zo houden is pas de uitdaging.

De laatste jaren ben ik mij meer en meer gaan verdiepen in de orthomoleculaire voedingsleer, voeding op hormonen, koolhydraatbeperking, ketogeen dieet, intermittent fasting, bewegen met fibromyalgie, reuma en voeding .... In mijn nieuwe persoonlijke aanpak waar ik voor jou net iets meer kan betekenen werk ik niet met een dieet maar een Plan 2Bstrong.


2Bstrong, Fit & Healthy in Body, Mind and Soul is mijn motto.