PowerTalk 2Bstrong®

(Cursus Grip op Koolhydraten 2Bstrong)


Schrijf je tijdig in ! 


18/05/2022 : 19u15 tot 20u45
01/06/2022 : 09u15 tot 10u45
15/06/2022 : 19u15 tot 20u45


Waar : Genk - Sportcentrum VIP ruimte

Prijs : 12,00€ per persoon 

Hoe doorbreek je de cirkel van honger en overeten ?
Hoe krijg je Grip op Koolhydraten ?

Als Voedingsdeskundige ben ik er van overtuigd dat gezonde pure voeding en een koolhydraatbeperking op maat van ieders leefstijl aan de basis ligt van 'eetrust' en 'hormonen in balans'. 

Gezonder eten of afslanken heeft niet zozeer te maken met wilskracht, maar wel met inzicht.

Vergeet lege calorieën, vergeet zero en light, schrap chemische smaakstoffen en buikvulling zonder waarde ...
Focus op kwaliteit van voeding, puur en echt eten in de juiste verhouding voor uw doelen. Krijg je koolhydraten onder controle en JE lichaam doet de rest. 

In plaats van ons lichaam tegen te werken moeten we juist ’samenwerken’ met ons lichaam, daar wordt een mens echt gelukkig van.

gok-sylvie
pagina-117-gripopkoolhydraten-978902164555
2strong05
njommie03
njommie05
wafeltjes
njommie03
shutterstock_301274093

Door mijn jarenlange ervaring als Coach bij een van de grootste spelers op de markt wil ik jou graag op coachende wijze helpen bij het veranderen van je eetgewoonten en de GOK-methode.

De cursus 'Grip op je koolhydraten'
GOK - 2Bstrong® is boeiende cursus over de GOK-methode. Het hoe en het waarom.
Als voedingsdeskundige werk ik als GOK-Coach graag met de bewezen methode van Yvonne Lemmers - GOK Grip op Koolhydraten.

Ben jij koolhydraatgevoelig ? Futloos ? Moe ? Last van kwaaltjes ? Insulineresistent ? Heb je vaak honger of trek ? Last van je darmen? Kun je moeilijk afvallen of op gewicht blijven ? Wil je meer energie ? Eetrust ?

Ben je op zoek naar een methode die werkt? Een methode die je echt levenslang kan volhouden ? Geen keto dieet ? Geen vetarm dieet ? Geen Shakes / vervangmaaltijden ? Geen calorieën of punten tellen ? We schrappen geen voedingsgroepen ...

Heb ik je interesse gewekt ? Misschien heb je al boeken van Yvonne en wil je er graag goed mee werken. Misschien wil jij graag een stok achter de deur en of opvolging erbij ontvangen ? Dat kan :)